torsdag, juni 13, 2024

Vi ses på Borgeby Fältdagar


Med 24 försöksrutor och lansering av tekniska lösningar har Bayer mycket att via upp i montern på Borgeby Fältdagar. Bli först med att uppdatera dig om det senaste och få råd från experterna.
Bayers montern på Borgeby Fältdagar

Under de senaste åren har Bayer haft fokus på fler tekniska lösningar anpassade för nordiska förhållanden. Under årets Borgeby lanserar vi den senaste lösningen som fokuserar på när du ska så din raps för att maximera skörden. Dessutom finns det försöksrutor där vi gjort behandlingar enligt Atlantisvädret.

Mateno Duo och Mateno Forte Set visar fortfarande fin effekt mot ogräs, både i försöken på Borgeby och i andra försök. Förutom effekterna så är det praktiskt att kunna genomföra behandlingarna dagtid. Skiner solen för mycket så kanske du har lyckan att greppa ett par solglasögon med loggan, som vi delar ut som give away under mässan.

Åtta försökrutor är fyllda med populära rapssorter från DEKALB. Våra experter berättar mer än gärna om nyheten Exavance, som kan hjälpa dig reducera problemen med rapsbaggar.

Besök Bayers monter L54 på Borgeby.